Stimate Domnule General Emil Strainu,

Daca afirmatiile dumneavoastra, din cartea “Statueta Blestemata”, ce le regasim la pagina 166, aliniatul 3 si 4 (“Dosarul cu planurile siturilor … Astfel reusesc acesti hoti sa mearga la punct ochit, punct lovit, pe un teritoriu atat de mare”) sunt sustinute de dovezi irefutabile, de ce nu aduceti faptele la cunostinta institutiilor abilitate cu atributiuni specifice?
Daca insa aceste afirmatii sunt facute doar de dragul de a creste audienta, si de fapt, sunteti oarecum strain de problematica, ar cam fi cazul sa o stim si noi, pentru a putea trata ca atare, tot ce spuneti oral sau in scris.
Deocamdata, asteptam cu interes si cu mult respect atat noi cat si intreaga opinie publica, raspunsul dumneavoastra. Eventual, daca dumneavoastra considerati util, raspunsul ar putea sa fie insotit si de aprecierile, in legatura cu tema, formulate de catre autorul anchetei “Secret Strangers Files Nr. 002-E”

Cu deosebita consideratie,
Discover Dacia

Stimate Domnule Ian Van Helsing,

Noi, semnatarii acestei scrisori, membrii din Romania ai grupului “Discover Dacia” suntem animati de aceleasi sentimente ca si cele pe care dumneavoastra le devoalati catre marele public, drept pentru care putem afirma ca si “Noi nu putem tolera un lucru: Sa fim mintiti” (Motto de pe coperta 1 a cartii dumneavoastra “Minciuni Milenare” editia in limba romana).
Ca atare dorim, ca si dumneavoastra, ca minciunile si pseudo specialistii sau pseudo savantii, care au transfigurat istoria, sa isi gaseasca locul la lada de gunoi a acesteia.
In acest context, am dori sa va semnalam faptul ca, uneori, probabil datorita lipsei de informatii, puteti fi indus in eroare si dumneavoastra, asa cum de exemplu am putut constata in legatura cu HYPERBOREEA, despre care faceti unele afirmatii in cartea dumneavoastra, mai sus mentionata, la capitolul HYPERBOREEA ( BOREEA DE DINCOLO ) – versiunea in limba romana a cartii.
Ca atare, presupunem ca afirmatia dumneavoastra, circumspecta de altfel, precum ca “Si traditiile altor popoare antice vorbesc … si despre hyperboreeni, un popor misterios din lumea polara. Se pare ca acesta ar fi trait intr-o zona in care se afla astazi Polul Nord”, ar putea sa capete noi valente, pe baza urmatoarelor fapte cunoscute:
– Mari personalitati precum Pindar (secolul VI i.c.) considerat a fi cel mai mare poet grec al antichitatii, consemneaza ca hyperboreenii erau locuitori de pe tarmul Istrului (Dunarii de jos): Pindar – Olymp; sau Strabon (secolul I i.c. – secolul I d.c.) care afirma ca hyperboreenii locuiau deasupra Pontului Euxin: Strabon – Geografia; sau Herodot, Homer, Diodor Sicul si multi altii localizeaza HYPERBOREEA la nord de Dunare intre Istru (denumirea antica a Dunarii) si actualii munti Carpati din Romania. Informatiile concrete ce au referiri la subiect, sunt prezentate in cartea marelui istoric Nicolae Densusianu (1846 – 1911), carte aparuta postum sub titlul “Dacia Preistorica”. Precizam ca marele istoric, absolvent al facutati Juridice Rechtsakademie – Sibiu, membru al Academiei Romane din anul 1880 a fost mai bine de 10 ani, seful Bibliotecii Armatei Romane, si in aceasta calitate, si ca bun vorbitor a 6 limbi europene (latina, greaca, germana, franceza, romana, maghiara) a avut acces si a putut citi, chiar in original, documente inedite, de mare probitate, aflate in cele 12 mari biblioteci si 16 arhive cercetate de catre el in intreaga lume.
– Marea glaciatie a ultimilor mii de ani, inainte de Cristos, a determinat ca muntii de gheata sa se intinda pana mai jos de mijlocul Europei. Acest fapt, ce poate sa fie repede verificat, ii punea pe oamenii acelor vremuri in postura de a crede ca dupa Dunare, nu departe, acolo unde se intindeau gheturile, era Polul Nord. Glaciatia trecand, aprecierile in legatura cu localizarea tinutului HYPERBOREEA, au capatat alte valente, care emise deliberat, sau in necunostinta, fac ca afirmatiile in legatura cu “aceasta tara misterioasa si oamenii care au locuit-o, sa se cantoneze pe minciuni, si nu in concordanta cu realitatea de fapt ale acelor vremi. De altfel, dupa cum spunea tot Densusianu, in aceeasi “Dacia Preistorica” publicata in ultima editie in 2009 “Geografia Vechii Teologii Egiptene si Grecesti, corespunde geografiei din epoca post-troiana”.

Fata de cele prezentate si daca subiectul va intereseaza, luand act de faptul ca, in cele 10 carti ale dumneavoastra, incercati sa demontati minciuna, va stam la dispozitie si cu multe alte informatii, extrem de interesante, in principal in legatura cu civilizatiile milenare ce au apartinut arealului in care se afla astazi ROMANIA, informatii ce, suntem siguri, pot da o noua viziune si dimensiune asupra a ceea ce suntem noi, oamenii traitori in zilele noastre.
Daca doriti ne puteti contacta si pe blogul nostru, Discover Dacia, unde de altfel vom publica si aceasta scrisoare, catre dumneavoastra.

Cu multa consideratie pentru tot ce faceti ,

Grupul Discover Dacia
M. R. A. – G.G.S.

Reclame